Festvåningsmeny

 

Toast Skagen – 135:-

Handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparot toppas med forellrom

Charkuteritallrik med inlagda grönsaker & en liten bruschetta – 135:-

Tre sorters lax med tillhörande såser, serveras med vispat smör, Levainbröd och sesamknäcke – 135:-

Terriné på gulbetor & chevré med örtsallad & rostade valnötter – 115:-

Jordärtskockssoppa med parma & tunnbrödschips – 115:-

Klassisk gubbröra på hembakad kavring – 105:-

Kalixlöjrom, syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron – 199:-

Hummerkött, avakodo, chillimajonnäs på grillat briochebröd toppas med färsk koriander – Dagspris

Varmrätter

Helstekt kalventrecôte med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis – 255:-

Pannstekt fjällröding från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner – 265:-

Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis – 325:-

Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternackspuré – 265:-

Salt & citrusbakad gösfilé & grillad havskräfta serveras med en stomp på mandelpotatis, broccolismör och örtolja – 285:-

Ugnsbakad Hjortytterfilé Tillbehör enligt önskemål – 325:-

Kotlettspjäll från Patanegragrisen, säsongens ljumna primörsallad, rostad fänkål, serveras med confiterad potatisfondant – 255:-

Desserter

Knäckig äppelkaka gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé – 85:-

Klassisk tiramisu – 95:-

Rabarber och jordgubbar toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell – 85:-

Mjölkchokladpannacotta med hallon och kaksmulor – 75:-

Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme – Dagspris

Tre sorters chokladtryffel 55:-

Franska kvalitetsostar – 125:-

Självklart komponerar vi även festmenyer enligt kundens önskemål