BRÖLLOPSFEST I UPPSALA

Bröllopsmiddagen är mest troligt den största & viktigaste festen man ordnar under sin livstid. Därför är det ytterst vikigt att allting fungerar under festen. När ni anlitar oss på Sven Dufva så kan ni i lugn och ro luta er tillbaka och överlämna allt ansvar till oss. Processen startar med ett personligt möte på plats i vår Festvåning där vi förhör oss om hur just ni vill ha det . Efter mötet får ni en skriftlig offert som i detalj beskriver hela upplägget samt förväntade kostnader. Det är en stor trygghet att få en prisbild så att man i ett tidigt skede vet hur mycket festen kommer att kosta.

FestFestvåning i UppsalaSnittar

 

Kanske vill man också provsmaka olika menyer innan man bestämmer sig för vilken mat som ska serveras. Vid bekräftad bokning erlägger man ett förskott om normalt 10 000:- inklusive moms. Resterande kostnad regleras först efter det att festen har ägt rum och då mot en faktura där själva förskottet givetvis avräknats.

Bolaget som driver restaurang Sven Dufva heter Uppsala Mat och Fest AB. Det är ett av ytterst få restaurangbolag i Sverige med mångårig ”Triple A rating”, det vill säga högsta kreditvärdighet vilket borgar för att företaget har en sund ekonomi och är i övrigt välskött. Vi hjälper er givetvis med arrangemang runtom bröllopet såsom musik/DJ, miljöbelysning, tårta, blomsterarrangemang mm mm. Att anlita Sven Dufva för bröllopsfesten är kort sagt en garanti för en lyckad och uppskattad bröllopsfest.